Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
 

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

BOOTREIZEN  >  INDEX KRAS cruise aanbiedingen   -  Kras maakt bootreizen betaalbaar
Bestemmingen / Thema cruises : Antarctica, BelgiŽ, Canada, Caribisch gebied, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-BrittanniŽ, Honduras, Hongarije, ItaliŽ, KroatiŽ, Malta, Mexico, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Panama, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, TunesiŽ, Turkije, Verenigde Staten, Zweden, en Zwitserland.

Cruisetravel.nl 
Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek. Zij bieden u een keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld. De aansluitende reis van en naar uw cruiseschip kunnen zij op maat voor u verzorgen. Ook indien u uw cruisevakantie met een hotelverblijf wilt verlengen, adviseren zij u graag.

Zeetours.nl - Cruises 
Vaargebieden: Caribbean, Dubai en Emiraten, Middellandse Zee, Noord-Europa, Riviercruises, Verre Oosten en Zuid-Amerika

 BBI Travel  -  De mooiste zeereis ter wereld
Hurtigruten, de mooiste zeereis ter wereld. Langs de Noorse kust, maar ook Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

 Van der Valk  -   
Middellandse Zee, Duitsland rivieren, Nederland, Noorse kust, Midden-Amerika [ Caribbean ].

   -  mini cruises
Combineer een cruise op de Noordzee met een stedenbezoek in Engeland. Een heerlijke minivakantie die begint en eindigt aan boord van ťťn van onze luxueuze Cruiseferries vanaf Rotterdam (NL) of Zeebrugge (B). Aan boord vindt u gezellige bars & lounges, restaurants waar luxe diners en verse buffetten geserveerd worden, live entertainment & shows, kinderspeelruimtes, verschillende shops, bioscopen met de nieuwste films en een casino. 's Nachts overnacht u in een comfortabele cabin met eigen douche en toilet. Onze 3-daagse City Cruises zijn inclusief busvervoer naar de stad van uw keuze. Dagelijks vertrek vanuit Rotterdam/Europoort of Zeebrugge.

 Hurtigruten
De schepen van Hurtigruten varen al meer dan 100 jaar dagelijks langs de Noorse kust. Daarbij worden maar liefst 34 havens (en dus) plaatsen bezocht; zowel bij de vaartocht in noordelijke als zuidelijke richting. De reis van Bergen naar Kirkenes - vlak bij de Russische grens - en terug naar Bergen neemt 12 dagen in beslag, maar er kunnen ook kortere trajecten worden geboekt. De combinatie van post/vracht- en passagiersschip is uniekt, aan boord hangt een ongedwongen en informele sfeer en het is een zeereis, waarbij je als passagier voortdurend land in zicht hebt..


Ferryschepen / Veerboten

Voor de ferries naar EngelandNoorwegenZweden en Griekenland heb je de keuze uit vele overtochten en daarbijbehorende tarieven. Van speciale retourprijzen voor een auto met een maximaal aantal inzittenden tot tarieven op basis van verschillende gecombineerde routes. Bij de mogelijkheden zijn ruwe richtprijzen en vaartijden vermeld. Voor meer nauwkeurige informatie moet je bellen met de betreffende maatschappij of de website checken. Heb je tijd genoeg om te boeken, ga dan langs een vertrouwd reisbureau bij je in de buurt. Zij zijn het best op de hoogte van alle (gecombineerde) mogelijkheden, zoals speciale (tijdelijke) aanbiedingen, vroegboekkortingen, weekendretours en minitrips. Bovendien beschikken zij over de garanties van het ANVR en SGR.

   -  Bespaar op uw overtocht naar Groot-BrittanniŽ
Rotterdam - Hull, Zeebrugge - Hull, Calais - Dover, Dagretour Calais - Dover

  P&O Ferries BE  -  Belgische bezoekers kunnen hier informatie verkrijgen
P&O Ferries is grootste ferry rederij van het Verenigd Koninkrijk, met het hoogste aantal overtochten voor passagiers tussen het Continent en het Verenigd Koninkrijk.

Klik voor een uitgebreid overzicht


Bootverhuur   -  zie aparte pagina bootverhuur

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-2011 - 0202 Birchwood Studios/Studio 15