Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
 

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

DISCLAIMER  >  INDEX


english


Met zorgvuldigheid worden de pagina's van de verwijs-site Reiswijs opgezet.

Geen enkel bedrijf heeft voor zijn tekst-link betaald of heeft met geld een voorkeurspositie verworven. We selecteren de te linken sites zelf.
Wl zijn er afspraken voor het uitwisselen van links. Verder wordt er bij verwijzingen naar belangrijke reisorganisaties, uitgevers van boeken en/of reisgidsen in diverse gebruik gemaakt van een affiliate-programma / partnerprogramma.

Een verwijzing vanaf Reiswijs betekent niet dat de redactie van Reiswijs de handen in het vuur steekt of wil steken voor de juistheid van de informatie. Wel, dat het informatie betreft die het bekijken waard is wanneer je een reis of vakantie aan het voorbereiden bent.

Anvr-voorwaarden en/of sgr-voorwaarden zijn, indien bij ons bekend, in de diverse opsommingen van reisbureaus/reisorganisaties aangegeven en staan zo mogelijk bovenaan in de ranglijst.

Pas op met online boeken! Kijk altijd eerst of er op een duidelijke plaats fatsoenlijke adresgegevens staan. Is dat niet zo, of alleen een postbusnummer, denk dan eerst tien keer na.

Wees altijd voorzichtig met je creditcard of betaalkaart. Zelf gebruik ik een aparte kaart zonder kredietmogelijkheid, waarmee ik nooit in de min kan komen te staan.

Kijk of de site, waar je mee in zee wilt gaan, op een zogenaamde 'secure server' zit. Dit kun je zien aan het sleuteltje of slotje in de onderste balk van je browser. Is het sleuteltje gebroken of het slotje open dan zijn transacties zeker niet veilig! Bij het boeken staat er in de naamregel h t t p s : // in plaats van h t t p : / /. De s staat dan voor secure server.

Heb je opmerkingen of wil je niet dat er een link naar je site wordt gemaakt of weggehaald, stuur dan een mail naar de webmaster Redaktie Reiswijs


English

The services provided by any company or individual which you may access from the Reiswijs website, are out of the control of Reiswijs and Reiswijs shall not be liable to you or to anyone else in connection with any such services provided.


Naar index Reiswijs
 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-2011 - 0722  Helicom Webfarming