Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

HOTELS  >  INDEX


Hotels wereldwijd boeken.


Hotels in Nederland, hotels op en rond schiphol, hotels wereldwijd, hotelgidsen


Hotels in Nederland

 Booking  -  Hotelgids
Meer dan 200.000 hotels wereldwijd. Lage prijzen, geen reserveringskosten. Vergelijk bekeken hotels.

Blauw vierkantje - illu Ebookers  -  zie  
Hotels over de hele wereld, van budget tot luxe. Wekelijks tal van kortingen op boutique hotels, ketens en meer. Boek met de laagste prijsgarantie. Betalen met iDeal mogelijk.

 Fletcher Hotel Group  -  Hotels in Nederland
Bij de Fletcher Hotel Group vindt u hotels op de mooiste locaties in Nederland. Voor goedkope Last Minutes en hotel Arrangementen bent u bij Fletcher aan het juiste adres.

Accor Hotels  
Accor bestaat uit de merken Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Suitehotel, Adagio, Ibis, All Seasons, Etap, Formule 1, Motel 6, Studio 6, Accor en Thalassa.

 
Als een vooraanstaand online hotelboekingsportaal wil Hotelopia u, de onafhankelijke reiziger, graag helpen de door u gewenste prijs uit een uitgebreide reeks van speciaal voor u geselecteerde kwaliteitsaccommodaties te vinden en te boeken. 

 BBI Travel  -  Wintersport
IJs & Sneeuwhotels : Kiruna - Alta - Hunderfossen/Lillehammer

  Lopesanhotels

 Expedia.nl 

 Groepsaccommodaties Zuid-Nederland
Vereniging van 18 zelfstandige groepsaccommodaties die met elkaar samenwerken. Er is een zeer gevarieerd aanbod van accommodaties; van luxe tot eenvoudig, van groot tot klein en met een keur aan speciale groepsvoorzieningen [West-Brabant, Midden-Brabant, Noordoost-Brabant, Oost-Brabant, Zuidoost-Brabant, Zuid-Limburg]

 Stichting Erfgoed Logies
Tientallen monumentale accommodaties in Noord-Holland. O.a. een kop-hals-romp-boerderij in Goingarijp [Friesland], de voornalige abdij in Dokkum, Landgoed De Klinze in Oudkerk, het rentmeesterhuis in Slochteren en de vuurtoren in Harlingen. Het ontbijt in Harlingen wordt bezorgd door de vuurwachter!

Klik hier voor een uitgebreide lijst met hotels in Nederland


Hotelgidsen
 

 Hotel en Restaurantgids Nederland 2012, Michelin rode gids
De beroemde gids met de 'sterren'! Versie 2012 Dit jaar voor de derde keer enkel en alleen over Nederland. In deze gids zijn de adressen en de beoordeling van meer dan 1400 hotels en restaurants in Nederland vermeld. Met deze eerste aparte uitgave over Nederland erkent Michelin de kwaliteit en het belang van de Nederlandse horeca.
ISBN / Code: 9782067166059; Aantal blz.: 440; Uitgever: Michelin; Editie: 2012.

 Hotelgids Bijzondere Hotels & Restaurants in Nederland en BelgiŽ 2011-2012 | Vrije Uitgevers
De nieuwe editie van Bijzondere Hotels & Restaurants in Nederland en BelgiŽ is uit met maar liefst 40 nieuwe adressen! Het gaat om de meeste bijzondere overnachtingsadressen in beide landen hetgeen varieert van auberges, herbergen, hoeves, hostellerieŽn, designhotels, gastenkamers en kastelen tot landgoederen, landhuizen, manoirs, suitehotels en villa's. De meest opvallende hotels bevinden zich in een rivieraak (Chambres b'HŰtes) en bijvoorbeeld een voormalig sm-hotel (met nog steeds allerlei zichtbare getuigen), maar ook in een voormalig passagiersschip (SS Rotterdam) en er is ook een gloednieuw gebouwd designhotel midden in de rustieke Ardennen (La Fabrique du Prť Maho). Volop keuze voor een romantisch, sportief of culinair weekend uit.
ISBN / Code: 9789080587786; Aantal blz.: 200; Uitgever: Vrije uitgevers; Editie: 2011.

 Accommodatiegids goedkoop overnachten in Nederland | ANWB
Bed & breakfast - hotels - pensions - jeugdherbergen - Nivon-huizen - trekkershutten - hoevelogies. Goed en goedkoop overnachten. Dat kan in Nederland op veel plaatsen. In deze gids vindt u ruim 620 adressen waar u met twee personen voor €60 of minder kunt overnachten, inclusief ontbijt.
ISBN / Code: 9789018025700; Aantal blz.: 144; Uitgever: ANWB; Editie: 2007

Hotels op en rond Schiphol

Klik hier voor de aparte pagina met een overzicht van de hotels op en rond Schiphol
 
 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20140101 Birchwood Studios