Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

ORLANDO  >  FLORIDA 


City trip Orlando  -  Vakantie in Orlando.

De omgeving van Orlando is de thuisbasis van Universal Orlando Resort en SeaWorld Orlando.

Lake Buena Vista, Florida, ligt 21 mijl ten zuidwesten van het centrum van Orlando.


autoverhuur, hotels, reisbureaus, reisgidsen, reizen naar orlando

links


AutoverhuurHotels in Orlando / Resorts

 Booking - Hotels in Orlando  -  Hotelgids Orlando
Hotels o.a. nabij SeaWorld Adventure Park, Universal Studios' Islands of Adventure, Universal Studios, Wet'n Wild, SeaWorld's Discovery Cove.

 [ ebookers ]

 Hotelopia  - 

 

Reisbureaus / Reisorganisaties 

 Arke Reizen  - Reisgidsen Orlando / Reisboeken

 Bruna  -   

Vervoer / Hoe reis ik naar Orlando

blauw vierkantje - illu Luchthaven van Orlando  -  Orlando Airport

 [ ebookers ]

blauw vierkantje - illu Vliegtickets - goedkoop vliegen naar Orlando
Diverse aanbieders, prijsvergelijking mogelijk.


Links / Verwijzingen

 Toeristenbureau Orlando  -  Orlando / Orange County Convention & Visitors Bureau

 Orlando  -  City of Orlando

 Discovery Cove Orlando
Gasten mogen gratis snorkelen in de gesimuleerde koraalrif, in de tropische rivier ronddobberen en het weelderige 33-hectare grote park verkennen.
Groepen niet groter dan zes personen kunnen met dolfijnen zwemmen en spelen, waardoor gasten één-op-één quality time met de dieren kunnen hebben.
 Orange County Convention Center (OCCC)
Het Orange County Convention Center (OCCC) ligt in het hart van het toeristische deel van Orlando en fungeert als de perfecte evenementenbestemming.
Of je het centrum nu bezoekt als planner, exposant, deelnemer of bezoeker, het OCCC zal er alles aan doen om dat bezoek tot een succes te maken.
 Orlando City Hall  -  Zie City of Orlando
 Orlando Science Center
Of je nu zeven bent of zeventig jaar oud, het Orlando Science Center biedt hands-on plezier voor alle leeftijden middels boeiende interactieve tentoonstellingen, live-programmering, films op megaschermen, schoolexcursies en kampen tijdens schoolvakanties.
 Ripley's Believe it or not!
Ripley's Believe It or Not! Museum van het afwijkende, het ongewone, het ongelooflijke met 16 themagaleries als eigenaardigheden, illusies, hobby's / verzamelingen, pijn / foltering en rampen.
 The Wizarding World of Harry Potter™ (Universal's Islands of Adventure®)
Unieke, wellicht nooit meer op die maneer mee te maken ervaring met meerdere attracties, winkels en een bijzondere eetgelegenheid.
 SeaWorld Orlando
SeaWorld neemt je mee op een one-of-a-kind reis naar de wonderen die onder het wateropvlak van de oceaan bestaan. Een plek waar onverwachte ontmoetingen je in nauw contact brengen met de energie, opwinding, en het mysterie van de zee en het zeeleven. Een wereld van fascinerend dagelijks leven, boeiende avonden en spannende avonturen. Als je er eenmaal in bent ondergedoken zul je nooit meer naar de zee en zijn ongelooflijke inwoners kijken, zoals je daarvoor hebt gedaan.
 Shopping  -  Florida Mall  -  see Orlando Tourist Information Bureau
 Shopping  -  Mall at Millenia 
Meer dan de ultieme shoppingbestemming trakteert The Mall at Millenia haar gasten op een zintuiglijke ervaring. De adembenemende architectuur schept een aparte omgeving die alle verwachtingen overtreft.
 Universal Studios 'Islands of Adventure
Reis samen met je familie door vijf opmerkelijke eilanden waar al je favoriete mythes, legendes, stripboeken, cartoonhelden en kinderverhalen tot leven komen in de meest innovatieve achtbanen en attracties die ooit zijn gemaakt.
 Universal Studios Orlando
 Wet'n Wild

 Nieuws uit Orlando  -  Orlando Sentinel
 Radio Orlando  -  Radio Stations in the Orlando FL Metro area
 Rollins College (Winter Park)
 Universiteit van Orlando [ UCF]  -  University of Central Florida *

Cuisine / uit eten in Orlando

Bezoekers van Orlando hebben een enorme keuze in soorten eten / restaurants, vooral langs de belangrijkste stranden, zoals Grieks, Italiaans, Spaans, lokale en traditionele specialiteiten, van fast food tot gastronomische hoogstandjes. Natuurlijk zijn er ook de bekende ketens als "Denny's"en "McDonald's". De specialiteit van Florida is "Key Lime Pie ', die u moet proberen.

 Orlando Dining Guide  -  restaurants in Orlando
MetroGuide.Network's Orlando DiningGuideis een restaurantgids en aanverwante culinaire voor Metropolitan Orlando, Florida. Gebruik de MetroGuide's DiningGuide om naar Orlando restaurants op locatiete zoeken.

Geschiedenis van Orlando

Voordat de Europese kolonisten arriveerden in 1836, was Orlando dun bevolkt door de Creek en andere inheemse Amerikaanse stammen.

 History of Orlando, Florida

 Orange County Regional History Center
Vertrek op een reis en ontgrendel de deur naar de fascinerende geschiedenis van Centraal Florida. Vijf verdiepingen vol meesterwerke nemen de bezoekers 12.000 jaar terug middels een reeks van interactieve permanente tentoonstellingen, voor uren plezier en entertainment.

Muziek, Kunst & Cultuur, Evenementen

 Orlando Philharmonic Orchestra
Het Filharmonisch Orkest van Orlando is het professionele orkest van Central Florida, dat meer dan 125 voorstellingen per seizoen geeft. De missie van de 'Philharmonic' is het stimuleren en bevorderen van symfonische muziek door middel van excellentie in de prestaties, onderwijs en cultureel leiderschap.

 Ballet  -  Central Florida Ballet
 Dolly Parton's Dixie Stampede  -  Theater van Dolly Parton
De Dolly Parton's Dixie Stampede Dinner Shows zijn prachtige dinervoorstellingen voor bezoekers van alle leeftijden. Het bijzondere viergangendiner en het geweldige entertainment maakt het tot een van de meest leuke plekken om te eten .
 Dr Phillips Center for Performing Arts
 IceHouse Theatre [ Mount Dora Theatre Company ]
 Mad Cow Theatre
One of Orlando's most respected professional theatre companies presenting compelling works of theatre for a wide-range of audiences, with a passion for both classic and contemporary plays and musicals representing the best of American and World literature.
Een van Orlando's meest gerespecteerde professionele theatergezelschappen presenteert meeslepende theater- en muziekvoorstellingen voor een breed publiek, met een passie voor zowel klassieke als hedendaagse toneelstukken en musicals die tot de beste van de Amerikaanse en wereld behoren.
 Mennello Museum of American Art
 Orlando Ballet
 Orlando Repertory Theatre
Heeft zich als doel gesteld om theater te brengen dat families en jeugdig publiek geestelijk verlicht, vermaakt eb verrijkt.
 Orlando Shakespeare Theater
Met Shakespeare als standaard en inspiratie, produceert het Orlando Shakespeare Theater helder professioneel theater, ontwikkelt het nieuwe toneelstukken en biedt het innovatieve educatieve ervaringen die de platselijke gemeenschap verrijken
 Orlando Theatre Project
Het merendeel van de producties van het Orlando Theater Project zijn hedendaagse stukken die eerder op Broadway, Off- Broadway, in het Verenigd Koninkrijk of in regionale theaters in de Verenigde Staten zijn geproduceerd. Het bedrijf heeft zijn thuisbasis in het Seminole Community College.
 Theatre Downtown
Theatre Downtown is dedicated to create a broader base of aesthetic possibilities in the Central Florida area by producing and spotlighting unique plays and artists.
Het Theater Downtown is gewijd aan het scheppen van een brede basis van esthetische mogelijkheden in het gebied Central Florida door het produceren van en aandacht te vragen voor unieke toneelstukken en kunstenaars .
 Theatre Winter Haven
Theater Winter Haven is ooit door de Tampa Tribune, de Lakeland Ledger en de Winter Haven Nieuws Chief omschreven als 'een van de beste gemeenschapstheaters in Amerika'.
 Winter Park Playhouse
As the only professional musical theatre in Central Florida, The Winter Park Playhouse's mission is to preserve the true "American" art form, by producing new, rarely seen and original musicals and cabarets, that will entertain, inspire and lift the human spirit.
Als het enige professionele musicaltheater in Central Florida is de missie van het Winter Park Playhouse de ware 'Amerikaanse' theaterkunst te behouden door het produceren van nieuwe, zelden geziene en originele musicals en cabarets, die vermaken, inspireren en de menselijke geest stimuleren.

 UCF libraries
De bibliotheken van het UCF bieden meer dan 2 miljoen 'volumes', ca 18.000 tijdschriften en ca 11.000 'lectronic journals', waarvan de meeste ook online beschikbaar zijn.

 Orlando Venues

 Florida Film Festival  -  Zie het Enzian Theatre
 Harriett Lake Festival of New Plays  -  Festival van nieuwe stukken
gehost door het Orlando Shakespeare Theater.
 Orlando International Fringe Theater Festival [ Downtown Orlando ieder voorjaar ]
12 daags jaarlijks kunstfestival [ theater, muziek, dans, en kunst ] in de maand mei.

 Evenementen in Orlando - Agenda  -  Events in Orlando - Calender

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20140117 Birchwood Studios