Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

CULTURELE REIZEN  >  SPECIALE REIZEN 


Kunst, Cultuur


hotels, reisbureaus, reisgidsen, tentoonstellingen

links


Hotels

 Booking - Hotels zoeken en online boeken
De laagste tarieven, Kosteloos reserveren, Geen vooruitbetaling, Kosteloos annuleren.
Bij Bookings, een Nederlands on-line hotelreserveringsbedrijf en marktleider, zijn veel Nederlandse hotels aangesloten, waaronder de meeste tophotels. Kijk voor beschikbaarheid en speciale aanbiedingen [weekend specials, weekendje weg, verwenweekend, laagseizoensaanbiedingen, beste prijs enz.]

Reisbureaus / Aanbiedingen

  SNP Cultuurreizen 
Voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid. Groepsreizen, individueel en maatwerkopties. Kijk verder voor verre rondreizen, themareizen, fotografiereizen, natuursafari's en arctische natuurexpedities.

Blauw vierkantje - illu  
Regel zelf je reis

  Zeilvakantie Griekenland?  -  mythologische zeilreizen in Griekenland

 Durendale  -  militair-historische reizen
Durendale Reizen organiseert militair-historische reizen en dagtochten (battlefieldtours). Er wordt in kleine groepen gereisd met een nieuw personenbusje. In de ruime regio Leiden halen wordt u zo mogelijk thuis opgehaald. Voor besloten groepen (groot en klein) en schoolreizen maakt Durendale graag een reis of dagtocht op maat.
Reisbestemmingen zijn: Muur van Hadrianus, Heiligerlee & Bourtange, Waterloo & Quatre Bras, Ieper, De Somme, Verdun, Meidagen 1940, Normandie, Slag om Arnhem, Ardennenoffensief.
 Labrys Reizen [sgr]
Speciale cultuurreizen naar de Mediterranťe. Via Francigena, Rome, SiciliŽ, EtruriŽ, PyreneeŽn, AndalusiŽ, Grieks Pasen, Peleponnesos, TunesiŽ, SyriŽ.
Goede hotels, kleine gezelschappen, deskundige leiding, aangenaam ritme.
 Musico Reizen  -  gespecialiseerd in Opera, Ballet, en Concertreizen
Voor Musico Reizen is muziek het doel en vakantie het middel. Immers, de kwaliteit en de bijzonderheid van de voorstellingen en concerten die we tijdens onze reizen bezoeken, staan altijd voorop. Daarnaast dragen een comfortabel hotel, interessante culturele excursies, een ontspannen sfeer en uitstekende diners in bijzondere restaurants zeker bij aan het gevoel 'er even helemaal uit te zijn'.
 Operaselect Reizen
Bayreuth, Wenen, Verona, Milaan, enz.
 Schiethart Reizen [anvr en sgr]
Schiethart Reizen specialiseert zich al bijna twintig jaar in bijzondere culturele groepsreizen. Ze onderscheiden zich door de samenstelling van het programma, met dikwijls streken die minder vaak bezocht worden, het enthousiasme en de kundigheid van de gidsen en in het algemeen de aandacht voor detail. De groepen zijn klein, gemiddeld 15 deelnemers met een maximum van 25.

Reisgidsen / boeken

 Bruna  -   

 Klassiek Toerisme  -  reizen met Odysseus, Aeneas en Hannibal
Paperback | 347 Pagina's | Uitgeverij Muntinga

 Kunst- en Antiekveiling  -  jaaroverzicht met prijzen  -  Reinold Stuurman & J. Stuurman
Dit jaaroverzicht bevat ca. 3500 voorwerpen welke zijn verkocht op kunst- en antiekveilingen in BelgiŽ en Nederland, aangevuld met een belangrijke inzending uit de buurlanden Denemarken, Duitsland en Engeland. Alle voorwerpen zijn afgebeeld, beschreven en voorzien van de opbrengstprijs: schilderijen, sculpturen, tekeningen, grafiek, boeken, iconen, porselein, glas en kristal, wapens, meubelen, textilia, archeologie, wetenschappelijke instrumenten, juwelen, speelgoed, klokken, goud en zilver, art nouveau en art deco. Oosterse kunst, manuscripten, aardewerk, brons, tin, ijzer, etnografica, barometers, oldtimers, muziekinstrumenten, wijnen, varia.
Hardcover, 320 Pagina's, Scriptum, 2006; ISBN13: 9789055944576

Tentoonstellingen in de omringende landen

Zie b.v. de agenda bij de site Terugblik


Links / Verwijzingen bovenkant pagina

 Anders Reizen  -  kwalitatief hoogwaardige en onafhankelijke reisinformatie
Voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt.

 Aloud  -  verkoop tickets
 Shakespeare  -  alle stukken van Shakespeare, discussiegroepen

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131113 Birchwood Studios