Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

Foto Burning Man festival FESTIVALS / EVENTS > SPECIAL


hotels, overzicht festivals, reisbureaus, reisgidsen, vervoer

links


Wees voorzichtig het kopen van kaartjes via niet-officiŽle bronnen [ tweedehands ]. Soms dienen zij zich aan als partner van de officiŽle ticketverkoper, maar dat zegt niets. Ook zogenaamde keurmerken moet je met argwaan tegemoet treden. Kijk daarom altijd op de site van de oorspronkelijke verkoper met wie zij mogelijk samenwerken voor de verkoop van tweedehands kaartjes. En dan nog....

Het beste is om voor de aankoop, eerst op de website van de zaal of de artiest te bekijken welke link als verkooppunt wordt aangegeven en geen gebruik te maken van andere aanbieders. Zo bent u ervan verzekerd dat u niet teveel betaald en dat u een origineel ticket aanschaft.


Reisbureaus / Reisorganisaties

  Sawadee - Festivalreizen 

  -  regel je eigen onderdak en vervoer

Hotels

 Booking - Hotels zoeken en boeken

De voordelen van Booking : De laagste tarieven [ Bespaar ], Geen vooruitbetaling [ U betaalt in het Hotel ], Kosteloos reserveren [ Geen reserveringskosten ], Kosteloos annuleren [ Geen annuleringskosten ].

Overzicht festivals

 Appelpop Festival
Jaarlijks in het tweede weekend van september. Tielse Waalkade
 Awakenings Festival [ juni ? ]
Begonnen als een kleinschalig technofeestje in de Amsterdamse Gashouder in 1997 is het anno nu een enorm festival in recreatiegebied Spaarnwoude.
 Bevrijdingsfestivals [ verspreide over heel Nederland ]
Op 5 mei vieren we in Nederland dat we sinds 1945 in vrijheid leven. Die vrijheid is niet vanzelfsprekend. En om die herinnering in leven te houden vinden overal in Nederland activiteiten plaats waaraan iedereen kan meedoen. Want vrijheid maak je met elkaar.
 Bospop [ Weert ]
Bospop is een ouderwets gezellig pop-rockfestival. Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe het zelf poduim is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure dat een vaste plaats op de festivalkalender heeft verworven. Grote namen die reeds op Bospop gespeeld hebben zijn Sting, Santana, Deep Purple, Neil Young, Simple Minds, ZZ-TOP, INXS, Toto, UB40, Alice Cooper, Steve Lukather, Status Quo, Bryan Adams, Golden Earring, Iron Maiden, Motorhead, Joe Cocker, John Fogerty, Dreamtheater en nog vele anderen.
Ondanks het groeiende aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Al sinds jaar en dag wordt Bospop daarom ook gezien als een van Nederlands gezelligste festivals.
 Concert at Sea Concert at Sea [ juni ]
Het popfestival Concert at Sea wordt gehouden op de Brouwersdam (Zeeland). Nu een meerdaags festival, maar in 2006 begonnen als een eendaags festival na een eerder succesvol optreden van BLōF in 2003.
 Dance Valley
 Dynamo Open Air [ muziek ]
 Dijkpop  -  Festival in Andijk, Noord-Holland [ begin juli ]
De Avond van Andijk en het Dijkpop Festival trekken elk jaar weer meer bezoekers. in 2011genoten maar liefst zo'n 8.000 festivalgangers van de muziek en gezelligheid op het ijsbaanterrein in Andijk.
 Geuzenpop  -  Rock festival Enschede - Hťt festival van Twente!
 Huntenpop  -  Achterhoek [ begin augustus ]
Tom-Tom : Ulftseweg 128, 7064 LE, Silvolde [ 2011 ]
 Lowlands
Doorgaans in augustus in Biddinghuizen, Flevoland.
 Paaspop
 Parkpop
 Pinkpop [ muziek ]
 Torenpop
 Waterpop
 Xnoizz Flevo festival  -  zie Flevofestival.nl
Het Xnoizz Flevo Festival, ooit opgericht door Youth for Christ Nederland, is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot een groots jongerenfestival, met een bezoekersaantal van ca. 10.000. Het grootste gedeelte van de bezoekers blijft kamperen. Er is een breed aanbod van muziek, workshops, theater, cabaret, lezingen en nog veel meer.
 Zwarte Cross festival

 Edinburgh Festivals [ cultuur - divers ]
 Love Parade Berlijn [ muziek - techno ]
 Rock im Park! [ muziek ]
 Roskilde Festival [ muziek ]

 Aloha Festivals
 Burning Man [ VS ]
Jaarlijks festival in de Black Rock Desert, Nevada, een modern Woodstock.In 1998 15.000 bezoekers op zoek naar vrijheid, gemeenschapszin, onafhankelijkheid en zelfexpressie. Heette dat vroeger in Nederland niet Xoelapepelen?


Zie ook Wikipedia

Reisgidsen / boeken

 Bruna  -   

Vervoer / afreizen naar festivals

 KLM

 Last minute vliegtickets diverse aanbieders


Links / verwijzingen 

 Festivals.com  -  wereldwijd overzicht [ engelstalig ]
 Filmfestivals.com  -  wereldwijd overzicht [engelstalig ]

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131113 Birchwood Studios