Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

WELLNESS  >  BIJZONDERE VAKANTIES  Weekenddesk.be  -  Wellness weekend

 Fletcher Hotelgroup  -  Sauna Arrangementen
De Fletcher Hotel Group biedt u heerlijke Sauna Arrangementen, een weldaad voor lichaam en geest. Met deze arrangementen kunt u volop genieten en ontspannen in een van onze 28 karakteristieke hotels, gelegen op de mooiste plekjes van Nederland.

 Pharos Reizen  -  Autovakanties ANWB  -  Moezel
Reizen : Batavus Fietsreis Moezel, Fietsreis Moezel, Nordic Walking Moezel, OntdekVakantie Moezel, Pasen aan de Moezel, Romantiek Moezel, Wellness arrangement.
Als er ergens in Duitsland een beminnelijk in cultuur gebracht landschap wacht, dan is het wel aan de Moezel, een poŽtische wijnrivier die romantisch de wijnterrassen tussen de wijnhandelscentra spiegelt. Van het Romeinse Trier tot Koblenz ontvouwt zich een sprookjesachtig land.

    -  zie b.v. Landal Stroombroek [ gld ]
Hoogstwaarschijnlijk komt u innerlijke rust zoeken in het in Griekse stijl gebouwde sauna-, thermen- en beautycomplex Palestra. Hier kunt u een heerlijke kuurbehandeling ondergaan of uw lichamelijk welzijn stimuleren met Oosterse geneeswijzen zoals Shiatsutherapie of acupunctuur.

Accor Hotels  
Zie Thalassa.
Links

 Blue Lagoon in IJsland
The heart of Blue Lagoon's operation is at the Blue Lagoon, Iceland's most unique and popular attraction. Guests enjoy bathing and relaxing in Blue Lagoon geothermal seawater, known for its positive effects on the skin. A visit to the spa promotes harmony between body, mind and spirit, and enables one to soak away the stresses of modern life. The spa's guests rekindle their relationship with nature, soak up the scenic beauty and enjoy breathing the clean, fresh air.

 De Veluwse Bron
De mooiste sauna-, beauty- en wellness faciliteiten op een landgoed van 21 hectare. Aan een groot meer met een schitterend uitzicht. U vindt hier een gezellig wellness-dorp met sauna's, stoombaden, zwembaden, dompelbaden, whirlpools, een groot zoutwaterbad en nog veel meer. Ook binnen zijn er faciliteiten in overvloed. De drie restaurants van het resort bieden volop keuze om heerlijk culinair te genieten.

 Dunetherm
In de buurt van Emmen, Drenthe midden in het mooie landschap van de Ems, op landgoed Gut DŁneburg vindt u Sauna en Thermen complex DŁnetherm, een beauty en wellness oase van formaat, waar u in alle rust kunt genieten van hetgeen wij u te bieden hebben. Verwendagen maar ook verwenweekends.

 Ryokan  -  HealthSpa Ryokan bij Bronsbergen
HealthSpa Ryokan is een eigentijds, compact en luxe wellness resort, waarvan het bijzondere 'Ryokan gevoel' - als u dit eenmaal ervaren heeft - u niet meer los zal laten. Het bestaat uit een gebalanceerde mix
van eeuwenoude badtradities en moderne faciliteiten, aangevuld met toonaangevende zowel
westerse als authentiek oosterse 'ingrediŽnten'.
Bij Ryokan kunt u terecht voor complete 'wellness weelde': van een dagje Sauna & Thermen en/of een
beautyarrangement in het BeautyCentrum tot diverse kuurprogramma's in het KuurCentrum.

 Thermen Bussloo

 Thermen & Beauty Group Nederland 
De Thermen & Beauty Group Nederland bestaat uit 12 luxe thermencentra welke u de absolute top op het gebied van thermen en beauty verzorging bieden.

 Tropical islands  -  Europa's grootste tropische Wellness- en Sauna-landschap 
Met gegarandeerde droom-temperaturen van minstens 26 graad Celsius en 365 dagen per jaar is Tropical Islands het perfecte reisdoel.
In Krausnick, 60 km ten zuiden van Berlijn en 100 km ten noorden van Dresden


 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131207 Birchwood Studios