Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

TREINREIZEN  >  INDEX 


reisgidsen/ boeken, overzicht spoorwegen diverse landen, routeplanner trein, losse treintickets


 
Behorende tot de SNCF groep (Chemins de Fers franÁais) biedt Rail Europe online reservering van tickets aan voor de belangrijkste TGV treinen in Europa (Thalys, TGV, Eurostar, Lyria en Artesia) alsook voor alle Franse treinen (TGV, Corail Teoz, Corail Lunea, TER, Corail Intercitťs).


Citytrip Londen.

NMBS 
Stedentrips vanuit BelgiŽ naar Amsterdam, Keulen, Parijs, Londen of 1001 ander bestemmingen in Europa.

  De Jong Intra Treinvakanties
Een korte stedentrip of treinvakantie naar de wintersport? De Jong Intra biedt u vele mogelijkheden!
Laat u onderdompelen in de cultuur en folklore van een fameuze stad. Bezoek ťťn van onze Europese steden en slenter door nauwe straatjes of brede boulevards. Wij bieden u treinvakanties naar vele populaire steden!
Wilt u uw wintersportvakantie ontspannen beginnen? Boek dan een treinvakantie naar Oostenrijk of ItaliŽ.

 Shoestring - Groepsreizen China   -  diverse mogelijkheden
TranssiberiŽ Express & China, TransmongoliŽ Express

 Koning Aap Reizen  -  China Transsiberie Express 
Wie heeft er nooit gedroomd van een reis met de TranssiberiŽ Express van Moskou naar Beijing dwars door SiberiŽ en MongoliŽ? Beijing is nog niet je eindbestemming; per trein, vliegtuig, bus en boot reis je verder naar Hongkong. Waan je een keizer in de Verboden Stad en beklim de Grote Muur om te genieten van het fabuleuze uitzicht. Sta versteld van het terracottaleger en voel je klein op de Yangzirivier wanneer je tussen de honderden meters hoge kliffen door vaart. Observeer het dagelijkse leven van de Dong-, Yao- en Miaominderheden en volg de nieuwste trends in het hippe Hongkong.

Blauw vierkantje - illu Helvetia Reizen  -  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland
Voordelig met de trein op vakantie naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Prijzen zijn geldig voor zomer en winter. Er zijn drie mogelijkheden: Spaarprijs Duitsland, Superretour Duitsland, Superretour Zwitserland
Blauw vierkantje - illu Incento  -  specialist in bijzondere treinreizen
O.a. Amtrak [VS], Via Rail Canada, Rocky Mountaineer [Canada], Rail Australia [AustraliŽ], Tranz Rail [ Nieuw -Zeeland ], OriŽnt-Express Trains & Cruises [ Rusland / China ], The Royal Scotsman [ Schotland ] en Rovos Rail [ Zuid-Afrika ].
Blauw vierkantje - illu Tiara Reizen
Compleet verzorgde trips met de Trans-SiberiŽ-Express
Blauw vierkantje - illu Trans-Sputnik  -  o.a. losse treintickets Trans-SiberiŽ Express
Trans - Sputnik organiseert reizen naar vrijwel alle bestemmingen in Rusland. Sputnik behoort tot een van de beste russische touroperator en verkeersbureau al sinds 1958.

Reisgidsen / Reisliteratuur

 Bruna  -   

 De mooiste treinreizen  -  M. Kers, Henk Bouman & Hans Bouman
** De mooiste treinreizen om bij weg te dromen of geÔnspireerd door te raken. (De verleiding om zelf reisplannen te maken is niet te weerstaan.)
** Prachtige foto's voorzien van verhalen en anekdotes van Hans Bouman en Henk Bouwman over de geschiedenis van de treinroutes, de landen en de omgeving.
** Met meer dan 1500 fascinerende foto's doet Martin Kers verslag van de mooiste treinreizen ter wereld, variŽrend van de legendarische OriŽnt Express tot de Rocky Mountaineer in Canada.
Hardcover | Uitgeverij Terra - Lannoo | 2006; ISBN10: 9058976076 | ISBN13: 9789058976079.

 Sporen uit het oosten  - R. Hof & G. Wojtinak
Ontmoetingen tussen Hanoi en Instanbul
Rob Hof en Gabi Wojtiniak reisden per trein door dertien Aziatische landen, met vijf wereldgodsdiensten, waarvan zij verslag doen in dit prachtig geÔllustreerde full colour fotoboek.
Per trein door AziŽ. Op het dak, in een goederenwagon, in supersnelle luxetreinen met televisie aan boord, door de jungle en over duizelingwekkende bruggen, op versleten rails die in Verweggistan eindigen. De auteurs gingen het avontuur aan, en een treincoupť bleek de ideale plek voor gesprekken en observaties.
Hardcover | 189 Pagina's | KIT Publishers | 2006; ISBN10: 9068325795 | ISBN13: 9789068325799


 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131118 Birchwood Studios