Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

BOEKEN / REISLITERATUUR  >  REISTIPS 


boekwinkels, boekwinkels online, kookboeken, boeken over niet-bestaande landen

links


Boekwinkel online 


 Reisboekwinkel De Zwerver
Reisboekhandel De Zwerver heeft een ruim assortiment reisgidsen, land- en wegenkaarten, wandel- en fietskaarten, digitale kaarten, wereldbollen, reis dvd's en wandkaarten.

 Bruna  - 
Boeken te bestellen in de categoriŽn Atlassen, Gidsen, Kaarten en Reisgidsen (per land)

Boekwinkels met focus op reizen


 De Noorderzon, Nieuwstad 26, 6811 BL Arnhem
Reisboekhandel De Noorderzon is een gespecialiseerde boekwinkel met landkaarten en reisgidsen voor aktieve vormen van reizen, zoals wandelen, fietsen, klimmen, watersport, etc.
 De Wandelwinkel, Bergkerkplein 5, Deventer
De Wandelwinkel beschikt over een groot assortiment wandelgidsen en kaarten, waarbij de fietser niet wordt vergeten. En de Wandelwinkel heeft een compleet aanbod reisgidsen. Bovendien is het een reisboekhandel waar muziek in zit. Zo'n 800 CD's in de winkel. Prachtige authentieke volksmuziek en niet westerse kunstmuziek. De Wandelwinkel is gevestigd in het middeleeuwse Bergkwartier, tegenover de hoofdingang van de Bergkerk. Slechts 5 minuten lopen van en naar het NS station.
 De Zwerver, Oude Kijk in 't Jatsraat 32, Groningen, tel.: 050 - 3126950
De Zwerver in Groningen is de enige specialist in het noorden van Nederland als het gaat om kaarten en gidsen voor alle soorten reizen 'all over the world'.
 Frank en Vrij [ reisboekhandel ]  -  in de binnenstad van Alkmaar
Marktstraat 6a, 1811 LG Alkmaar
 Geografische boekhandel Pied a Terre, Overtoom 97, Amsterdam
Geografische boekhandel. Specialist in reisgidsen, wandelgidsen, fietsgidsen, landkaarten, wandelkaarten, fietskaarten, wereldkaarten en globes, kortom alles voor een geslaagde vakantie of een weekendje weg.
 Landschap Reisboekwinkel, Kleine Berg 3, 5611 JS Eindhoven
Gespecialiseerd in reisgidsen, topografische kaarten, atlassen, reisverhalen, fotoboeken, actieve vakantiegidsen, klimgidsen, globes, fiets- en wandelkaarten, taalgidsen, accommodatiegidsen, straten- en wegenatlassen van gebieden over de gehele wereld.
 Stanley & Livingstone, Schoolstraat 21, Den Haag
Welk leesboek nemen we mee op reis? Het is natuurlijk leuk om over een land te lezen waar je naar toegaat. Maar hoe vind je dat? Vaak staat het land zelf niet genoemd in de titel van het boek. Of stel je gaat fietsen en wilt onderweg, of van te voren een boek lezen over een fietsreis, hoe vind je dat? Het antwoord? De Reisverhalencatalogus: alle reisverhalen die bij S&L op de plank staan zijn in een database ingevoerd. Zo zijn de reisverhalen op vele manieren op te zoeken. Per land: (China, Nederland enz), schrijver, activiteit (klimmen, wandelen enz), vervoermiddel (fiets, motor enz), maar ook op ieder ander trefwoord, (walvis b.v.)
 Zandvliet, Stille Rijn 13, 2312 DM Leiden
Honderd vierkante meter met landkaarten, reisgidsen, reisverhalen etc. in het centrum van Leiden.

Reisboekwinkels in BelgiŽ

 Reisboekhandel Atlas & Zanzibar [ Gent ] - kaarten en boeken uit alle hoeken
Op 1 maart 1993 opende Atlas & Zanzibar zijn kleine eigenzinnige reisboekhandel op de Kortrijksesteenweg te Gent. Een goed initiatief, zo blijkt, want velen vonden sindsdien de weg naar de winkel en naar de website.
 Reisboekhandel Nomade [ Leuven ] - uw reisboekexpert bij uitstek
Speciaalzaak met reisgidsen, kaarten, reisverhalen en nog veel meer ... Kortom een uitgebreid en speciaal aanbod.
 De Blauwe Planeet in Antwerpen op de ItaliŽlei 213, 2000 Antwerpen.*

Kookboeken

Zie verder de pagina kookboeken

Niet-bestaande landen

 MolvaniŽ  -  een land gevrijwaard van moderne tandheelkunde
Door Santo Cilauro, R. Sitch & T. Gleisner
Gedetailleerde en originele gids over het niet-bestaande land MolvaniŽ, een gids die niet alleen een paradie is op Oost-Europa, maar ook op reisboeken als de Lonely Planet en de Rough Guide.
MolvaniŽ bestaat uit de Grote Centrale Vallei met de hoofdstad Gjapnpik, de Molvanische Alpen, de Oostelijke Steppen en de Westelijke Laagvlakte.
Uitgeverij Prometheus, Amsterdam; ISBN 9044605569


Links

 Reizenoppapier.nl 
Bijna nog leuker dan reizen is de voor- en napret ervan. Het lezen van reisgidsen ter voorbereiding van de reis, de reisverhalen waarbij u heerlijk kunt wegdromen of het van te voren uitstippelen van de fiets- of wandelroute op die mooie detailkaart…
 Reisboekhandel.nl
 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131113 Birchwood Studios