Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

KAJAKREIZEN  >  SPECIALS 


Kajakken in Nederland, Kajakken wereldwijd.


reisbureaus / organisaties, reisgidsen, vervoer

links


Reisbureaus / Reisorganisaties

 BBI Travel  -  Camperverhuur, Camperrondreizen
In samenwerking met Fraserway RV Motorhome Rentals bieden zij vanuit verschillende plaatsen in Canada camperhuur aan. In Oost-Canada kan de huur van de camper starten in Toronto en Halifax en in West-Canada in Vancouver, Calgary of Whitehorse. U kunt gebruik maken van schitterend in de natuur gelegen campings die geheel ingesteld zijn op campers en motorhomes met onder meer "hook- ups" voor electriciteit.

Blauw vierkantje - illu   -  regel je eigen onderdak en vervoer

 Cool Bike Adventures uit BelgiŽ [ned/fra]  -  outdoor activiteiten in de Ardennen
Dagprogramma's en combi-weekends. Tochten vanuit Embleve
 Crux Outdoor Education  -  educatie in buitensport - duurzaam reizen
Een educatieve opzet waarborgt niet alleen een goede leersituatie binnen de verschillende buitensporten, maar draagt ook bij aan het plezier in de actieve natuursporten en een onvergetelijke vakantie.
Crux is een buitensport organisatie die zich o.a. bezighoudt met het organiseren van reizen met een actief en avontuurlijk karakter. Tijdens de reizen kun je meedoen met een schitterend aanbod van verschillende avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht. De programma onderdelen bieden we aan op verschillende niveaus. Er zijn reizen voor mensen die graag willen kennismaken met de activiteiten en er zijn reizen voor de meer gevorderde buitensporter. Voor het meedoen aan de activiteiten van Crux heb je geen speciaal sportieve of heldhaftige eigenschappen nodig.
 De Voshaar in Eibergen, Achterhoek  - buitensportcentrum / trainingscentrum
Activiteiten in Nederland: survivalruntraining, looptraining, conditietraining en krachtraining, groepsactiviteiten, buitensport activiteiten, grensverleggende activiteiten enz...
Activiteiten in het buitenland: buitenactiviteiten op maat waaronder kajakken, rotsklimmen, speleologie, atb'en, survivalrun enz..
 Europagaai
Wildwatervaren voor iedereen! Kajakcursussen, kanoweekeinden, kajak-expeditie, raften en raft-expeditie. Adventure in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, ItaliŽ, SloveniŽ, BosniŽ, Frankrijk, Spanje, Suriname.
 Inuit Sea Kayakking Aventures
Canada. Tal van kajakmogelijkheden. Van alleen huur tot en met tiendaagse trektochten die zo'n 2000 euro kosten (incl. materiaal, overnachtingen en verzorging).
 Kajak Maasland uit BelgiŽ, tel.: +32 (0) 89 71 73 90 [ned/fra/dui/eng]
Kajak Maasland biedt u volledig verzorgde (dag)tochten op de grens-Maas. Deze rivier vormt de natuurlijke grens tussen Belgisch- en Nederlands Limburg en volgt al eeuwenlang haar oorspronkelijke bedding.
Vertrekpunten voor de kajaktochten zijn: Smeermaas-Lanaken [ 4km van Maastricht - route 21 km = Ī 5 h ] en Kotem a/d Maas - Maasmechelen [ route 11 km = Ī2,5h ].
 Kajak Tour Limburg uit Maastricht
Een sportieve afdaling in originele Canadese kajaks vanuit Maastricht tot de steunpunten Uikhoven (10 km., vaartijd ca. 2,5 uur) of Meeswijk (23 km., vaartijd ca. 5 uur). Maak een volledig verzorgde dagtocht voor jong en oud op de motorbootvrij Maas met leuke stroomversnellingen in een ongerept Limburgs natuurgebied. Ter beschikking staan onzinkbare een-, twee- en driepersoons originele Coleman en Oldtown kajaks.
 Stichting Wolka  -  Noordoos- Polen  -  klik op de Reiswinkel
14-daagse kano-, kampeerreis: Mazurische meren, Puszcza Augustowska, Biebrzamoerassen in Noordoost Polen. Gevormd tijdens de laatste ijstijd en een uniek gebied in Europa. In het mooie glooiende landschap waar riviertjes, meren en kleinschalige landbouw elkaar afwisselen, vindt men uitgestrekte natuurgebieden.
 Zwalker Kanosport  -  wildwaterkajakken in Steiermark, Oostenrijk
Zowel beginners als meer gevorderde kajakkers kunnen zich op het heldere groenblauwe water van de Salza prima vermaken.
Tijdens de eerste cursusdag beoordelen we je kajakvaardigheden. Met de wat meer gevorderde kajakkers zal de nadruk liggen op het bijschaven van de wildwatertechniek. De echte beginners leren stap voor stap de basistechnieken van het wildwaterkajakken. Je zult versteld staan van je eigen kajakkunsten na deze week!Reisgidsen / Kajak-boeken

 Bruna  -   

Vervoer

 
Losse vliegtickets en goedkope vluchten  -  diverse aanbieders

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131207 Birchwood Studios