Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

LANDELIJKE VAKANTIES  >  SPECIALE REIZEN 


reisbureaus, reisgidsen, vakantiewoningen

links


Reisbureaus / Reisorganisaties

  SNP Natuurreizen 
Voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid. Groepsreizen, individueel en maatwerkopties. Kijk verder voor verre rondreizen, themareizen, fotografiereizen, natuursafari's en arctische natuurexpedities.

 Duitsland  -  Vakantie op de boerderij / Landurlaub  -  zie Duits verkeersbureau
De geur van hooi dat ligt te drogen in een weitje. Kakelende kippen op het erf. Kwakende kikkers in een boerenplas. Vreedzame pony's die veilig door kinderen zijn te berijden. Het leven van alledag op het platteland is voor de vakantieganger helemaal niet alledaags. Er valt op het Duitse platteland zoveel te doen en te ontdekken! Het is dť plek voor natuurgenieters, wandelaars, fietsers, paardenfans, hengelaars. Maar bijvoorbeeld ook voor golfers, tennissers en kanoliefhebbers. En mooie dorpjes en stadjes zijn altijd binnen bereik.
Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is het een prima vakantievorm. Midden in het groen, ver van lawaai en drukte vind je betaalbare, ongecompliceerde gastvrijheid. En volop gelegenheid tot aantrekkelijke activiteiten.
 VVV-vakanties  -  samenwerkende VVV's van Nederland
Omvangrijk assortiment van bungalowvakanties, hotelvakanties, fietsvakanties, wandelvakanties, groene vakanties, vaarvakanties, kampeervakanties en verrassende andere vakanties in Nederland

Reisgidsen / Boeken

 Bruna  -   

 De boer op  -  Reisgids voor het platteland - Kor Goutbeek
Ontdek het verrassende platteland. Een nieuwe en kleurrijke gids met 200 doe-IdeeŽn voor een leuk, actief en educatief verblijf op het Nederlandse platteland. Dat varieert van rustiek logeren op een boerderij tot actief meewerken. Natuurbescherming, recreatie en productie gaan hand in hand bij de moderne agrarische onderneming.
Paperback | 160 Pagina's | ANWB Media

Vakantiewoningen


SNP Natuurreizen 
Landhuizen in zes mediterrane streken: AndalusiŽ, Costa Verde [Spanje], Kreta, SiciliŽ, Toscane, UmbriŽ


 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131207 Birchwood Studios