Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

VISVAKANTIES  >  SR


reisbureaus / reisorganisatiesreisgidsen / reisboeken

links


Reisbureaus / Reisorganisaties

 
Rederij Trip uit Scheveningen
Verzorgt sportvisreizen en rondvaarten op de Noordzee met onze schepen m.s. 'Trip-Tender', m.s. 'Trip -Senior' en m.s. 'Trip-Junior'. Ons sportviscentrum " TRIP " is het gehele jaar vanaf 06.00 uur geopend. Wij verzorgen dan ook gaarne voor de afvaart Uw ontbijt of kopje koffie. Parkeerplaats (gratis) is aanwezig.
o Van ca. 1 juni tot ca. 15 oktober kan er op makreel gevist worden en van ca. 1 oktober tot ca. 31 mei kan er op schar, wijting en gul(kleine kabeljauw)gevist worden.
o In de zomermaanden Juli en Augustus maken onze schepen elke dag een rondvaart van 16.00 tot 17.30 uur. Groepen het hele jaar door.
 
Tight Lines Visreizen
Zeevisprogramma's : Zuid-Engeland, Ierland, Zuid-Noorwegen, Noord-Noorwegen en Gambia.
Roofvisprogramma's: Zuid-Noorwegen, Gambia en India.
Big Game programma's: Kenia, Mexico, Cabo Verde, Bonaire, Canarische Eilanden, Florida en Thailand.
 
WR 117 - Sportvissen op de Waddenzee - Den Oever in Noord-Holland
Sportvissen op de waddenzee met familie, vrienden of een vereniging, het kan allemaal met het vissersschip de WR 117. Ton en Marian de Groot verzorgen voor u een heerlijke dag waarop u kunt vissen met hengels, en soms met netten. U vertrekt vanuit Den Oever (Noord Holland) waar u eerst een lekker bakje koffie krijgt met gebak. 's Avonds neemt u een lekkere portie vis mee naar huis.

 België  -  Château de Barbencon
Château de Barbencon is gelegen op een terrein van ruim 1,5 hectare en bestaat uit twee ronde torens, een vestingmuur, een uitgebreid stelsel van ondergrondse gangen en een kasteel. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht over het aangrenzende (vis)meer van 3,5 hectare en de heuvels rondom.
In dit meer zit een zeer ruim bestand aan karper (schub,spiegel, koi en graskarper), ook zit er genoeg witvis in en leuke snoeken en snoekbaarzen (forel word uitgezet). ideaal om met de hele club of vereniging een weekendje of week te vertoeven. Er kunnen wedstrijden georganiseerd worden (in eigen hand of met controleur), of het meer kan compleet worden afgehuurd. Er mag gevist worden van zonsopgang tot zonsondergang, 365 dagen per jaar zonder vergunning omdat dit een privé meer is.
 Ierland - South East Angling Ireland - Wexford - zuidkust Ierland - o.a. vissen op zeebaars


Reisgidsen / boeken

 Bruna  -   

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131207 Birchwood Studios