Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

AVONTUURLIJKE VAKANTIES  >  SPECIALE REIZEN 


Informatie over avontuurlijke reizen / avontuurlijke rondreizen.


ideeŽn, reisbureaus / reisorganisaties

links


IdeeŽn

Zie de pagina Ontdekkingsreizen.


Reisbureaus / Reisorganisaties

 BBI Travel  -  Camperverhuur, Camperrondreizen
In samenwerking met Fraserway RV Motorhome Rentals bieden zij vanuit verschillende plaatsen in Canada camperhuur aan. In Oost-Canada kan de huur van de camper starten in Toronto en Halifax en in West-Canada in Vancouver, Calgary of Whitehorse. U kunt gebruik maken van schitterend in de natuur gelegen campings die geheel ingesteld zijn op campers en motorhomes met onder meer "hook-ups" voor electriciteit.

 Sawadee - Actieve & Avontuurlijke Rondreizen  
Organiseert avontuurlijke groepsreizen naar verre bestemmingen voor actieve mensen die veel willen zien en meemaken. De uitgezette routes voeren je door Arika, AziŽ, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland.

Mongolia Tours  
Avontuurlijke reizen naar Mongolie. Rondreizen, maar wel volledig verzorgd. Met daarbij verschillende reisopties, waaronder de beroemde TransmongoliŽ Express.


 GoMagma  -  specialist in avontuurlijke reizen naar vulkanische bestemmingen
Canarische Eilanden, Chili, Costa Rica, Duitsland [ Eifel ], Frankrijk [ Auvernge ]Griekenland [ Santorini ], Hawaii, IndonesiŽ, Nicaragua, ItaliŽ, Tanzania, IJsland
 Natuurlijk Afrika
Afrika Avontuuur! Overland reizen per Toyota Landcruiser; spannende reisverhalen en foto's van Marokko, Mauritanie, Senegal, Mali, Burkina Faso, Ghana, Togo, Benin, Niger, Algerije en Tunesie. Tot gauw, Marre en Andres

 Albatrack  -  survival en ATB in diverse landen.
 Amfibie Treks
Avontuurlijke zeilzwerftochten langs de ongerepte stranden van sardiniŽ. Zeilen, surfen en catamaranzeilen.
 Anders Reizen
Voor als je de gebaande paden van het massatoerisme wil mijden. Je vind hier reisverslagen, een reisbeurs, een reizigersforum, oproepen voor reisgenoten en een prikborden.
 De Artic Circle Trophy Woman Tour  -  zie Adventure Guides
De Arctic Circle Trophy voor dames is een sneeuwscooter safari door de ongerepte natuur van Noord Zweden over een afstand van 1000 kilometer. De tocht van Kiruna naar ÷stersund duurt ongeveer 1 week. De deelneemsters en hun – uiteraard vrouwelijke gidsen- overnachten onderweg in tenten en berghutten en maken onderweg zelf hun eten klaar op open vuren in de koude winternacht. Doel van de trophy is het verleggen van de eigen persoonlijke grenzen van de deelneemsters door het aangaan van een avontuur van een week in de ongerepte arctische natuur rond de poolcirkel. Voor de winnares staat in ÷stersund een bokaal klaar.
 Avontuurlijk Reizen  -  website voor avontuurlijke reizigers
 Beluga Expeditions & Adventures [ sgr ]  -  ijsbreker-cruise
In het noordpoolgebied aan boord van de Kapitan Khlenikov. In het voetspoor van Amundson, Peary en Franklin en beleef het avontuur van de Noordwest Passage. Zoek de magnetische noordpool en bewonder de versteende wouden van Axel Heiberg en bezoek Ellesmere Island. IBeleef de natuur [ijsbergen] en cultuur [Inuit] in de hoge Arctis van Groenland
 Discover Reizen [anvr/sgr]
 Europagaai
Wildwatervaren voor iedereen! Kajakcursussen, kanoweekeinden, kajak-expeditie, raften en raft-expeditie. Adventure in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, ItaliŽ, SloveniŽ, BosniŽ, Frankrijk, Spanje, Suriname.
 Jungletraining  -  Randall's Adventure & Training
 Labyrinth Outdoor & Travel [anvr/sgr]
 Mambo Outdoor Travel
Sneeuwtrekking in Noorwegen. Langlaufen, huskeys, iglo's. Verder klimmen/abseilen, ATB, raften, hydrospeed, canyoning, gletsjertreks en survivaltreks.
 Miles Travel Adventures  -  reizen op maat naar Afrika
 New Life, outdoor activity centre, Stoumont, Ardennen
Wat heeft New Life u te bieden? Buitensport activiteiten, Hotel accommodatie, Trainings, Seminars, Bivakterreinen, Hooischuur, Speciale Programma's
 NKBV  -  Nederlandse Klim- en bergsportvereniging
Specialist in bergsportvakanties. Trektochten naar bijzondere bestemmingen, alpiene klimcursussen, kampeertrektochten, tochten met bagagevervoer, bergsportkampen en sportklimcursussen. jeugdprogramma's en 50-plus-programma's.
 Off the Road Adventures  -  Spanje, Engeland, Marokko, Botswana, Finland
De instructeurs van Off-Road Adventures nemen u graag mee naar de moeilijkst bereikbare plekken. U stuurt zelf de stoere, als expeditie-voertuig uitgeruste, Land Rover over gletsjers, ruige bergtoppen en huizenhoge zandduinen. In de daktent slapen tussen de leeuwen of wilt u toch liever in een luxe resort overnachten? De expedities worden van A tot Z voor u georganiseerd en professioneel begeleid zodat er voor u niets rest dan genieten van de intense beleving!
 Seamount
Zeekajaktochten. Peddelen onder de Griekse zon. Cursussen op Texel.
 Stichting Walvis  -  walvisexpeditie in Schotland
 Tarabin Tours
Authentieke kamelentochten + bezoek aan bedoeInenstam. SinaIwoestijn.

 Smithsonian Journeys, Washington, D.C - Unique Access to People and Places
Smithsonian Journeys itineraries are designed with special "behind the scenes" visits made possible by the Smithsonian's unparalleled network of resources. Wherever we go, local experts are eager to meet with our groups, knowing that our guests are both interesting and interested in what they see.


Links / Webportaal / Verwijzingen

 Adventure-X.com
 VAR  -  Vereniging organisaties Avontuurlijk Reizen

 

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131113 Birchwood Studios