Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

JEUGDKAMPEN  >  SPECIALS 


Jongerenkampen, Zomerkampen.

ymcanl
reisbureaus / reisorganisaties

links


Doelgroep: jongeren van 6 t/m 19 jaar.

Reisbureau / Reisorganisaties / vvv's

  Vinea: het grootse aanbod van vakanties voor kinderen
Bij Vinea jeugdvakanties [ t/m 19 jaar ] heb je keuze uit meer dan 35 verschillende activiteiten op 50 bestemmingen. Of je nu wilt survivallen, raften, paardrijden, surfen, kiten, parapenten,een taal leren, zeilen of lekker relaxen: bij Vinea jeugdvakanties kan dit allemaal! Een vakantie met leeftijdsgenoten die het leuk vinden om met een groep gezellige en actieve dingen te doen.

 Vliegtickets KLM  -  speciale kortingen voor jongeren / studenten
 Acteerkamp
 Adventure Kids
Survival - thema - duiken - sport - actie voor jongeren 6 t/m 18 jaar
 Albatracks  -  buitensportkamp Ardennen - 14-18 jaar.
 Break Loose Strandvakanties [sgr],
 Circuskamp
 Club Adventure,
Voor jongeren van 4 tot 17 jaar.
 De Zeilvaart  -  Actieve zeilvakanties IJsselmeer of Waddenzee.
 Fun fot Fun  -  bungalowvakanties aan zee
 Holiday Express
 JNM Zomerkampen
Zeilen? Scouting? Doe eens wat anders deze zomer! Spreekt de combinatie natuur en leeftijdsgenoten jou aan? En ben je tussen de 12 en 25 jaar? Dan moet je zeker meegaan op een zomerkamp van de JNM! De leden van de Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie organiseren dit jaar maar liefst 8 zomerkampen waarvan er 2 in het buitenland zijn! Op zomerkamp ga je overdag de natuur in om van de natuur te genieten en om bijvoorbeeld vogels, libellen of, als je aan zee zit, schelpen te zoeken. 's Avonds is het net als overdag altijd gezellig, denk aan een vet avondspel, een kampvuur, nachtvlinders vangen en natuurlijk de bonte avond!
 Ponykamp 'Klein Oever'  -  jeugdvakanties 6 t/m 15 jaar
 Plus Taalreizen  -  voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar.
 SBP Outdoor  -  Survival kampen  -  Avontuur in de Kempen [ Brabant ]
Een hele week erop uit. Bivak in de vrije natuur, eten uit het kampvuur, kanoŽn, handboogschieten, mountainbiken, Hiking, etc. etc..
Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je in de grote vakantie eens een keer echt op avontuur, voor jeugd van 10 t/m 16 jaar organiseren we ook deze zomervakantie een fantastische week!
 SMS Jeugdvakanties
Voor jongeren van 6 tot 16 jaar. Kleine groepen, goede begeleiding. 8-daagse vakanties van speuren tot survival. In BelgiŽ en Nederland.
 Sterrenkijken - Jongerenkamp JWG
Jongerenwerkgroep voor Sterrenkunde [JWG] organiseert een jongerenkamp voor kinderen van 8 t/m 13 jaar oud. Het kamp wordt gehouden in het overijsselse plaatsje Ootmarsum, waar de sterrenhemel helder is door de schone atmosfeer. Er kan volop worden gekeken naar vallende sterren, want de kampen worden gehouden tijdens de aanloop van de PerseÔden-meteorenregen. Ook kunnen de kinderen met hun zelf meegebrachte kijkers de kraters op de maan of de ringen van Saturnus bestuderen of sterrenkijken door hun zelf gebouwde telescoop.
 Strandjutten
Ecomare organiseert jeugdnatuurkampen op Texel voor kinderen van 8 tot 18 jaar. De kinderen combineren veldwerk, strandjutten en boottochten op de Waddenzee met sport en spel.
 Twente Summer Campus
Georganiseerd door en op de Universiteit van Twente naar het voorbeeld van de Amerikaanse zomercampus.
 Tweehek
Computerkampen, avonturenkampen en sportkampen in Drenthe voor de leeftijdscategorie 8 tot 20 jaar.
 Vakantiekind
Stichting VakantieKind en vrijwilligers organisatie organiseert in de zomervakantie betaalbare  kinder/jongenenkampen zoals Kinderdorp voor 7-12 jarigen [volledig weekprogramma met veel afwisseling] en Jeugdcamping: 12-16 jaar [zelfstandig kamperen onder toezicht]
 YMCA
De YMCA in Nederland biedt meer dan 80 verschillende soorten vakanties in binnen- en buitenland voor zowel jeugd als jongeren in de leeftijd van 6 tot 25 jaar}. O.a. survival w.o. het 'Oerkamp', kampeertrektochten , buitensporttrektochten, zeilkampen, adventurekampen, [internationale] werkvakanties, ponyweken, integratiekampen gehandicapten, enz. enz.
 Woesteland
WoesteLand is een initiatief van IVN-JONG. Een werkgroep die voor jongeren activiteiten organiseert in binnen- en buitenland. Activiteiten in een basic accommodatie & lowbudget, midden in de natuur. WoesteLand bestaat uit een groep van jonge enthousiaste vrijwilligers.
 Zelfvertrouwen en weerbaarheid (Stichting de Ster)
Voor jongeren van acht to zestien jaar. Beter omgaan met onzekerheid, verlegenheid en persten. Ook leren om beter vriendschappen te sluiten en voor zichzelf op te komen. In meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie.
 Zeilschool 't Stekelbaarsje, Elahuizen, Friesland
Hoe beter je kunt zeilen, hoe leuker het wordt. De snelste en gezelligste manier om de zeilkunst goed onder de knie te krijgen is een vakantieweek bij 't Stekelbaarsje. Koers houden, overstag gaan, onder zeil aanleggen en van lagerwal wegkomen: bij 't Stekelbaarsje leer je het allemaal. Natuurlijk is er ook aandacht voor theorie. Je krijgt uitleg over de krachten van wind en water, je leert welke verkeersregels op het water gelden en je oefent in knopen en splitsen.

 Zeilkamp Waterland
Zeilzwerfkampen voor jongeren in diverse leeftijdscategorieen.

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131113 Birchwood Studios