Index
Last Minute
Hotels
Vliegreizen
Hostels
Vliegtickets
Autoreizen
Routeplanners
Autoverhuur
Landeninfo
Busreizen
Prijsvergelijking
Bootreizen
Veilingen
Links
Verzekering

Bijzondere reizen
Vakantie-
huisje

Weer   

Nederland
Wereld
 

 

Vacatures

Sitemap
Contact

Terug in de tijd?

kijk bij
terugblik
 

bluelin2_r 400x3

JONGERENREIZEN  >  SPECIALISTEN


Vakanties voor jongeren, reizen voor jongeren, eindexamen-specials.


reisbureaus / reisorganisaties belgie en nederland, vervoer / vliegtickets

linksVakanties voor jongeren van ca 15 en ouder

Blauw vierkantje - illu Gofun.nl - Home
Busreizen / camping : Frankrijk (Argeles sur Mer), Hongarije (Siofok), Italie (Rimini), Nederland (Terschelling), Nederland (Texel), Spanje (Blanes), Vliegreizen naar Kreta, Bulgarije.

Blauw vierkantje - illu Beachmasters Jongerenreizen 
Vakanties voor jongeren in Zuid Europa, zoals de Spaanse Costa's (Salou, Lloret de Mar, Blanes), de Griekse eilanden en de bruisende badplaatsen in Turkije. Zon, zee, maar ook een uitstekend uitgaansleven.

 Vliegtickets KLM  -  speciale kortingen voor jongeren / studenten


Eindexamen 

  Gofun.nl - Home  -  Lloret de Mar en Blanes (Spanje) en Chersonisos op Kreta (Griekenland ]
Vanaf 139 Euro Met Mental Theo Als Reisleider!!!

Reisbureaus / Reisorganisaties Nederland Adventure Club Jeugdvakanties
 Adventure Kids
T/m 18 jaar. Survival - duiken - sport.
 Do It
De onder dit merk [van Transalpino Reisorganisatie] vallende vakanties zijn samen te vatten in: sun, fun en action ofwel: sjonnen, sjansen, sjuipen en heuken. Ze gaan naar plaatsen als Salou [geen kussens in brand steken!], Ibiza, Rimini, Kos, Lloret, Blanes, Estartit, Kreta, Siofok [Balatonmeer], ArgŤles sur Mer en Lido di Jesolo. Als tip gelden Callella, IstriŽ, Corsica, Antibes en Corfu. Do it ..... of doe het niet. Maak van de nacht een dag of andersom. Vraag je reisbureau.
 Funtravel
 Elbo Tours  -  busreizen
 Holiday Express [anvr/sgr]
Jongerenreizen. Camping en hotel. Merknaam van Transalpino.
 Ichthus Zeilkampen
 IVN Zomerkamp
Graslanden hooien, werken in een biologische tuin, navigeren op de sterren, het is een kleine greep uit de natuurkampen van het IVN. De kampen zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen van 12 - 15, van 15-23 en van 18-30 jaar. Het werken wordt afgewisseld met wandelen, fietsen of zwemmen en er wordt geslapen in boerenschuren of tvveiligenten.
 Joho Company
 Kilroy Travels
 Labyrinth Outdoor & Travel [anvr/sgr]
Outdoorvakanties voor 17- tot 30-jarigen.
 NKBV  -  Nederlandse Klim- en bergsportvereniging
Specialist in bergsportvakanties. Trektochten naar bijzondere bestemmingen, alpiene klimcursussen, kampeertrektochten, tochten met bagagevervoer, bergsportkampen en sportklimcursussen. Jeugdprogramma's
 NJRS  -  Nederlandse Jeugdvereniging voor Ruimtevaart en Sterrenkunde
Organiseert jaarlijks een ruimtevaartkamp/sterrenkundekamp in Luxemburg.
 SOE Skydive over Europe
SOE, Skydive over Europe, organiseert in de maanden juli en augustus wekelijkse opleidingen parachutespringen: static-line, Aff en Tandem. Dit aan de Zuidwestkust van Frankrijk in Soulac sur Mer en Royan (80km N van Bordeaux). Camping, restaurant en internetcafe.
 Sun & Surf
 TentOtel  -  No Limits
Begeleide campingvakanties naar tientallen plaatsen in Europa, zoals Salou, Ibiza, Rimini, Kos, Lloret, Estartit, Kreta, Siofok [Balatonmeer], ArgŤles sur mer en Lido di Jesolo. Volledig ingerichte bungalowtenten met o.a. echte bedden, matrassen en kussens. Op je bestemming veel vrijblijvende activiteten en excursies. Geen internet-boekingen mogelijk. Vraag naar het programma bij je reisbureau [tentOtel is een merknaam van Transalpino]. Prima voor als je voor het eerst alleen op vakantie gaat! Grote vrijheid, maar wel onder begeleiding.
 Tweehek
Computerkampen, avonturenkampen en sportkampen in Drenthe voor de leeftijdscategorie 8 tot 20 jaar.
 Vakantiekind
Stichting VakantieKind en vrijwilligers organisatie organiseert in de zomervakantie betaalbare jongerenkampen: Jeugdcamping 12-16 jaar [zelfstandig kamperen onder toezicht]
  De leukste jongerenvakanties vind je bij Vinea   - Vinea, je eigen vakantie, je eigen kick!
 X-travel
X-travel staat voor SummerVibeParty's, PreSummerParty's, AfterParty's, Clubbing en ook nog eens voordelig feesten tijdens je vakantie...
 YMCA
De YMCA in Nederland biedt meer dan 80 verschillende soorten vakanties in binnen- en buitenland voor zowel jeugd als jongeren in de leeftijd van 6 tot 25 jaar}. O.a. survival w.o. het 'Oerkamp', kampeertrektochten, zeilkampen, adventurekampen werkvakanties etc. etc.
 Zeilen met de Clipper 'Stad Amsterdam'
Veel en spectaculair zeilen voor iedereen van 16 t/m 25 jaar.
 Zeilschool 't Stekelbaarsje, Elahuizen, Friesland
Hoe beter je kunt zeilen, hoe leuker het wordt. De snelste en gezelligste manier om de zeilkunst goed onder de knie te krijgen is een vakantieweek bij 't Stekelbaarsje. Koers houden, overstag gaan, onder zeil aanleggen en van lagerwal wegkomen: bij 't Stekelbaarsje leer je het allemaal. Natuurlijk is er ook aandacht voor theorie. Je krijgt uitleg over de krachten van wind en water, je leert welke verkeersregels op het water gelden en je oefent in knopen en splitsen.
 Zeilzwerfvakanties

Reisbureaus / Reisorganisaties in BelgiŽ

 Anders Reizen  -  avontuurlijke jongerenreizen (18 tot 28 jaar)
Blauw vierkantje - illu Clip Taalvakanties [ BelgiŽ]
Organiseert residentiŽle en niet-residentiŽle taalvakanties Engels en Frans in BelgiŽ, Ierland en Frankrijk.
 Club Crea  -  Belgische jongerenvakanties
 Joker Toerisme
In samenwerking met het Cultureel Jeugd Paspoort (CJP) brengt Joker de brochure GO-26 uit met avontuurlijke groepsreizen voor wie nog geen 26 is. Je trek de wereld in met een klein groepje, maximum 12 personen, allemaal jonger dan 26 en een begeleider die van wanten weet. Het programma is origineel, de reisroute soepel, de vrijheid groot. We nemen de bus of ander plaatselijk vervoermiddel, proeven de lokale keuken en slapen in kleine hotelletjes of kamperen. We gaan op zoek naar het onbekende, ontmoeten jongeren ter plaatse en maken veel plezier. Vooral het onverwachte, onvoorspelbare dat we onderweg beleven maakt van onze reis een avontuur. Je houdt er niet alleen onvergetelijke herinneringen, maar ook vrienden voor het leven aan over.
 Jongerentravel.be
Jongerentravel.be organiseert reizen op maat van jongeren naar sneeuw en zon, zowel individuele reizen als groepsreizen. Jongerentravel.be bestaat uit Recrea (Jeugd- en familiesvakanties) en Free Spirit (16-30 jaar). Brochure aan te vragen via hun website.

Reisboeken

 Bruna  -   

 De Wereld In  -  Sophie Steevenz, Mirko van Ingen en Reggie Naus
Een boek voor jongeren die gaan trekken in AustraliŽ en Nieuw Zeeland. Vo foto's, ervaringen en tips. Laat je door hun inspireren, pak je backpack en ga Down Under!
Uitgegeven door Ploegsma; ISBN: 9789021666808; Aantal pagina's: 144 blz.

Vervoer / Hoe kom ik op mijn vakantieadres

 Boottickets [ aparte pagina ]
 Bustickets [ aparte pagina ]
 Treintickets [ aparte pagina ]
 Vliegtickets KLM  -  speciale kortingen voor studenten [aparte pagina]
 Vliegtickets diverse aanbieders [ aparte pagina ]

bluelin2_l 400x3

disclaimer

1998-20131207 Birchwood Studios